Позорище! Популярний маркет торгує улюбленими іграшками Путіна

Позорище! Популярний маркет торгує улюбленими іграшками Путіна

Загрузка...

І всі адміністратори і продавці просто розводять руками

Популярний український гіпермаркет “Епіцентр” потрапив у скандал: на полицях красується іграшкова техніка з російською символікою, цим пропонують грати дітям, чия країна воює з РФ. Продавці та й навіть адміністратори розводять руками: продаємо, мовляв, те, що привезли.



Історію на своїй сторінці в Facebook написала користувач Тетяна Стащук. Вона живе під Києвом в Броварах і незрозумілу знахідку зробила в місцевому “Епіцентрі”. Коли побачила іграшки вперше два тижні тому, звернулася до продавця: з реплікою крізь зуби “Так, спасибі, добре” іграшки прибрали. За тиждень жінка прийшла ще раз і здивувалася: іграшок стало не менше, а навіть навпаки, додалося.




І знову всі розводять руками: якось виходить, що ніхто в величезному супермаркеті ні за що не відповідає. Адміністрація пообіцяла вирішити питання і почекати з написанням скарги. Через тиждень ситуація все ще не змінилася. “Не моя війна… На четвертому році війни, на жаль, ще не всі зрозуміли, з ким воює Україна”, – констатувала Тетяна.


znaj.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO