Кримчани розповіли про підпільну любов до України

Кримчани розповіли про підпільну любов до України

Загрузка...

У Криму проживає величезна кількість людей, які за допомогою соцмереж продовжують проукраїнську пропаганду і переконують прихильників анексії півострова у протилежному.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

“Дуже важливо, щоб кримчани закохувалися в Україну кожен день і розуміли, що в Україні відбувається багато хорошого. Не “безвізом”, як то кажуть, єдиним”, – розповіла одна з творців групи “Пан Крим”, що об’єднала проукраїнськи налаштованих жителів Криму.

Відзначається, що ця група збиралася за принципом теорії шести рукостискань: спочатку підтягувалися друзі, потім друзі друзів і так далі. Зараз у співтоваристві близько двох тисяч чоловік.

Для адміністратора групи Лари (ім’я змінено) процес деокупації Криму схожий на забіг: коли всі думали, що біжать коротку дистанцію, а в підсумку спортсменам повідомили, що потрібно подолати ще десяток кілометрів.

“Але бігти потрібно, тому що виходу іншого немає. А ще необхідні сили, щоб у результаті зустрічати всіх в Криму з українськими прапорами і не боятися. У тому, що все скоро трапиться, ми взагалі не маємо сумнівів”, – сказала вона.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO