Мізрах Ігор: «Шановні захисники Вітчизни! Дорогі ветерани війни і Збройних сил! З...

Мізрах Ігор: «Шановні захисники Вітчизни! Дорогі ветерани війни і Збройних сил! З святом!»

Загрузка...

Захист Вітчизни — це обов’язок і привілей справжніх чоловіків. А сім’я — це крихітна частинка неосяжної Батьківщини, яку вам теж потрібно захищати. 

14 жовтня ми вшановуємо тих, хто захищав рідну землю. Це – ветерани, котрі воювали на фронтах війни, чий ратний подвиг і самопожертва стала символом людського духу і відваги.

Я вітаю також молодих, які одягли військову форму, перейнявши естафету та найкращі традиції від попереднього покоління. Це свято і наших берегинь, які у важкі часи завжди були опорою своїх коханих, синів, братів.

Переконаний, що у пам’яті українців завжди залишаться люди, які боронили рідну землю, з гідністю виконали свій військовий і громадський обов’язок.

Щиро бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, щастя і добра. Зі святом всіх, захисників Вітчизни.

Цей день відважних і сильних духом чоловіків, яким є, кого і що захищати: свою Вітчизну, свою справу, свій будинок і своїх близьких, своє майбутнє. Тож бажаю всім міцного здоров’я, щастя, взаєморозуміння, миру і великих успіхів!

Ті, хто пройшов військові дії — особливо трепетно ставляться до цього свята … Ці люди заслужено відзначають своє свято — день Захисника Вітчизни. І це не порожні слова, вони дійсно захищали Батьківщину, нас з вами, наші життя і мирне життя наших дітей. Вони давали присягу служити вірно і віддано. Але і в звичайному житті Справжнього чоловіка відрізняють мужність, сила волі, уміння стримувати дані обіцянки, сила волі. Адже кожен день нашим чоловікам доводиться зберігати і оберігати свій маленький світ, свою маленьку країну — свою родину! Бути главою сім’ї, опорою і підтримкою своїм коханим. Чоловіки, бажаю вам кожен день бути справжніми чоловіками, справами і словами підтверджувати це звання!

З повагою,
ІГОР МІЗРАХ

mizrakhigor.wordpress.com


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO