“Хрещений батько” і той кому належала ідея “Ігор Нескорених” у Канаді, зробив...

“Хрещений батько” і той кому належала ідея “Ігор Нескорених” у Канаді, зробив гучну заяву.

Загрузка...

Декому не сподобається наступний пост….але прошу читайте далі…. Ігри Нескорених закінчились БРАВО!! але чи ми, діаспора і уряд, і армія і.т.д. , чи Ви ( тому що мене усунилу) пропустили нагоду що подавали Вам на срібyий піднос? 100% що пропустили.

Фото Richard Hareychuk.

Фото Richard Hareychuk.

Три роки воюємо, москва володіє дисінформацією, жертви на війні, десятки тисячі поранених і Україна постійно стараєтся виставляти інфо про себе. Приїхала команда до епіцентру діаспори, і вертається додому з медалями— але–хлопці і дівчата це не паралімпійські ігри—це була нагода щоб показати перед світом такі лозуни, щоб зрушити знову тему московсько-української війни.

МИ МАЛИ УВАГУ ЗМІ СВІТУ—ПЛАЧЕМО ЩО ПРО НАС ЗАБУЛИ, І НЕ ЗМОГЛИ СКОРИСТАТИ З НАГОДИ. (другої такої не буде). Замість цього, що ми мали? піар піар, зібрання , піар і рибалка.

Так, я згідний що комітет Інвіктуса не був би задоволений, але ми ГОВОВИМО ПРО ВИЖИВАННЯ НАЦІЇ І ПРО ЗЛОЧИНИ мОСКВКИ І ТЕРОРИСТІВ ПРОТИ УКРАЇНИ….Мені чихать на те, що комітет би звернув увагу команді. Подумайте про 10,225 душ які не побачили цих Ігор, а загинули під час війни на Україні, і скажіть чи здобуття медалей мало би бути на першому плані….

(П.С. ці ‘баннери’–моя робота, якби мене не усунили, у мене багато планів було про роз голос про Війну під час Ігор….хіба реклама про ‘неоголошену війну’ не вигідна для бизнесу на Україні)

Richard Hareychuk


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO