Головному редактору газети з Луганщини дали 5 років за антиукраїнські заклики

Головному редактору газети з Луганщини дали 5 років за антиукраїнські заклики

Загрузка...
Новоайдарський районний суд Луганської області засудив головного редактора газети “Вісті Новоайдарщини” до 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання строком на 2 роки

Його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), передає УНІАН.

“Розслідуванням встановлено, що у травні 2014 року редактор одного з друкованих видань у Луганській області одержав вказівку від так званих “організаторів референдуму” на підтримку терористичної організації “ЛНР” щодо розміщення заміток антиукраїнського характеру та публічних закликів до вчинення дій, з метою зміни меж територій або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України”, – йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування чоловік повністю визнав свою провину в умисному розповсюдженні сепаратистських матеріалів, щиро розкаявся та активно співпрацював зі слідством.

Враховуючи ці обставини, між ним та прокурором укладено угоду про визнання винуватості.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO