“С лёгкой руки англоросса Филлипса”: Під Жолобком ліквідували чергового бойовика “ЛНР” (фото)

“С лёгкой руки англоросса Филлипса”: Під Жолобком ліквідували чергового бойовика “ЛНР” (фото)

Загрузка...

Багато хто вже помітив цікаву закономірність – усі, хто сфотографувався із британським прихильником терористів Гремом Філліпсом, довго після цього не прожили.

У зоні АТО, біля н.п. Жолобок знищений бойовик «ЛНР» Дриженко (кличка «Вовк»), який знаходився в лавах терористичної організації з 2014 року. Про це повідомляється в твіттері Necro Mancer, передають Патріоти України.

«Дрыженко Артем Юрьевич “Волк” (Алчевск, 16/01/89) убит 10/08/17», – йдеться в коментарі до фото.

Користувачі соцмережі активно почали коментувати пост: «По ходу у сепаров Желобок становится аналогом Широкино, когда год будут нести постоянные изматывающие потери, потом плюнут и отойдут… Не отойдут… Значит лягут там все, кто не отойдёт… Там не Филипок-Чёрнаяметка на четвёртом фото маячит? Вроде его лысина… Проклятый он какой-то… Я бы на месте сепарков задумался бы… Фотка с лысой мартышкой – это просто билет вне очереди на утилизацию, доказано многочисленными примерами. Лёгкая рука у англоросса… Чем больше их …, тем лучше нам….. Люблю эту рубрику…Меньше сепаров – чище Украина!… синдром “Гэ Филиппса” сработал…».


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO