Мер Самбора від “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” не боїться опонентів-корупціонерів

Мер Самбора від “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” не боїться опонентів-корупціонерів

Загрузка...

Колишні чиновники-корупціонери у Самборі продовжують мстити очільнику міста від “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрію Гамару.

Медіа опублікували інформацію, що ніби-то мер разом зі своїм колегою побили Віктора Копиляка, який є фахівцем відділу із житлових питань і при цьому – родичем попереднього мера Копиляка Тараса.

“Це запланована інформаційна війна проти міськради”, – пояснює мер Самбора Гамар.

Він пообіцяв допомогти поліції, яка розслідуватиме цей інцидент.“Зараз влада міста в процесі якісного очищення. Вже багатьох посадовців, які нехтували службовими обов’язками, звільнено. А їхні поплічники тепер вдаються до брудних ігор”, – каже Юрій Гамар.Після того, як крісло мера виборов волієць, в Самборі постійно виникають різні політичні махінації. Представник“ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” ніколи не був політиком до цього,він відмовився від дерибану земель і сприяння інтересам самбірських кланів. Чим і став поперек дороги корумпованій системі.“Цю війну ми виграємо. Ми не боїмося. Провокації вже вивчені і люди вже все розуміють. Якщо особа є чесною,вона не вдаватиме із себе побитої, не влаштовуватиме перестрівань на вулицях, не буде писати нецензурних виразів всюди. Закликаю усіх об’єднатися і робити все заради самбірської громади”, – звернувся до самбірчан мер Гамар.

Читайте також: Депутат від “ВОЛІ-РНС” посприяв поновленню роботи поліцейського відділку в Новому Роздолі

Нагадаємо, очільницю земвідділу Галину Магац було звільненно за результатами службового розслідування мера.Потім екс-мер Самбора погрожував начальнику юрвідділу Процайлу Володимиру. А саме місто вандали розмалювали нецензурщиною, спрямованою проти волійця. Також відзначимо, що опоненти Гамара сфальсифікували справу стосовно того, що мер незаконно голосував, однак останній довів в суді свою правоту.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO