“Владимир Владимирович, тебе сладко спится?У нас уже один труп. Он не дождался...

“Владимир Владимирович, тебе сладко спится?У нас уже один труп. Он не дождался зарплаты”: На Ямалі помер вахтовик (відео)

Загрузка...

Колишні співробітники ТОВ “ПурГазСтрой” голодують більше двох тижнів, бо за виконану роботу компанія не заплатила їм гроші.

Уже більше двох тижнів на Єти-Пуровському родовищі в РФ голодують вахтовики – колишні співробітники ТОВ “ПурГазСтрой”. Як тільки вони закінчили заплановані роботи, компанія розірвала з ними контракти, забувши виплатити зароблені ними гроші. Про це пише Диалог, зазначають Патріоти України.

Працівники намагалися домовитися з роботодавцем про мирне вирішення конфлікту, але в підсумку протест вилився в масове голодування. За даними місцевих ЗМІ, на Єти-Пурі вже помер один з учасників протесту вахтовиків.

Через відсутність на родовищі медичної допомоги робітник помер від пневмонії. Колеги кажуть, що чоловік страждав від нездужання, але начальство проігнорувало цей факт.

У коментарях до новини росіяни обурені беззаконням і традиційно закликають Володимира Путіна звільнити все місцеве начальство.

“Владимир Владимирович! Президент РФ, спасите людей, там холодно и голодно. Принудите, кого следует, чтобы разогнали ООО”.

“Неужели власть не ответит? Человек ушел из жизни в мирное время… от голода! За чьей гранью понимания эта трагедия?”

“Сколько можно терпеть! Путин, ты жалкий вор, мародер из подворотни, носильщик чемоданов умных людей. Прекрати нас загонять в угол и превращать в имбецилов”.

“Владимир Владимирович, тебе сладко спится? Тебя снятся новые миллионы или, может быть, узники в тюрьмах? Рады тебе сообщить – пухнем от голода, радуясь скрепам! У нас уже один труп. Он не дождался зарплаты. Терпеть и держаться больше не можем!”- пишуть користувачі.

До речі, колишній офіційний представник “ДНР” в РФ Євген Шабаєв зауважив, що Володимир Путін увійшов до десятки найдорожчих президентів для громадян в світі – зарплата 132 тисячі доларів. А в цей же час на Ямалі вже два тижні голодують вахтовики.

Дякуємо за інформацію Патріоти України.

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO