ЕКС-РЕГІОНАЛ ПОПАВСЯ НА ОТРИМАННІ ІНСТРУКЦІЙ З КРЕМЛЯ

ЕКС-РЕГІОНАЛ ПОПАВСЯ НА ОТРИМАННІ ІНСТРУКЦІЙ З КРЕМЛЯ

Загрузка...

Народного депутата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула викрили у спілкуванні з найближчим оточенням російського президента Володимира Путіна.

Про це на сторінці у Facebook написала блогер Марія Москальова.

Вона опублікувала нібито перехоплене листування нардепа із прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим, в якому йдеться про “аудієнцію” для Вілкула у Кремлі.

У тексті згадувався також незрозумілий “куратор України”, що неабияк шокувало і розлютило блогера, тому вона вирішила оприлюднити всю суть листування.

“У цей день до Олександра Вілкула звернувся чоловік, який запропонував зустріч і фінансову допомогу. Людині потрібна була інформація про Україну. Людина запропонував Вілкулу прибути до нього протягом двох днів.

“Хто Ви такий?”, – уточнив Вілкул.

Дмитро Пєсков, прес-секретар Володимира Путіна, – відповів чоловік. – Після прибуття в Москву 28 листопада готові прийняти Вас в Адміністрації президента”, – зазначила вона.

З повідомлень випливає, що Вілкул не тільки знає, хто виступає так званим “куратором” в провладній верхівці: він також нібито знайомий із родичем Пєскова, який і повинен був допомогти йому із візитом у Кремль.

Москальова припускає: це листування може бути пов’язане із жорстоким побиттям ветеранів у Дніпрі.

“Найняті в спортклубах Дніпра тітушки, прохід колони Вілкула з портретами” безсмертного полку “- тільки один із наслідків цієї зустрічі”, – додала блогер.

Прес-служба Вілкула від цих повідомлень відхрестилася:представники нардепа заявили, що мають сумнів у достовірності даних.

“Чекаємо” листування “Вілкула з Папою Римським, Трампом і Мао Дзедун”, – відповів у Facebook прес-секретар нардепа Сергій Мілютін.

Джерело :  Знай.ua

 

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO