Російський експерт Фельгенгауер назвав головний фактор, який спровокує розпад РФ

Російський експерт Фельгенгауер назвав головний фактор, який спровокує розпад РФ

Загрузка...

Перед Росією все більш чітко проявляється загроза розвалу країни як держави – процес розпаду може початися без будь-якого зовнішнього вторгнення, а лише від однієї непосильної ноші військових витрат.

Цей процес уже запущений. Про це в інтерв’ю російським ЗМІ заявив відомий военнийексперт Павло Фельгенгауер. Він зазначив, що російський Генштаб знаходиться поза цивільного контролю, при цьому постійно створюється ілюзія жорсткої зовнішньої загрози і іноземного вторгнення. Цей міф тиражується в ЗМІ і дуже вигідний військовій еліті, яка таким чином вибиває гроші на фінансування оборонного сектора і себе.

Експерт зазначив, що різке зростання грошових витрат на зброю в Росії стартував в 2008 році, коли ціна на нафту була недосяжною. Однак сьогодні ситуація змінилася, і непосильна ноша просто розвалює Росію, як свого часу це сталося з СРСР, без будь-яких вторгнень.

Читайте також: «Беркутівці у суді рвали фото наших загиблих». Родичі героїв Небесної сотні закликають киян ходити на суди у справах Майдану

Нагадаємо, раніше в Києві заявили про спосіб швидко повернути Донбас, при цьому Тука повідомив, що ватажків “ЛНР / ДНР” Захарченко та Плотницького вб’ють.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO