Блогер: відро з ГІ#НОМ- ось вся суть сучасної Росії

Блогер: відро з ГІ#НОМ- ось вся суть сучасної Росії

Загрузка...

Популярний в Україні російський опозиційний блогер і журналіст Олександр Тверській пише, що російське телебачення, зокрема «Перший» канал перестали дивувати, вони почали шокувати.

Журналіст нагадує, що є такий ведучий на «Першому» Артем Шейнин, який недавно прославився тим, що бігав по студії з пістолетом, а до того в прямому ефірі зізнався, що «вбивав людей, ну і що?».

Олександр Тверській розповідає, що тепер Шейнин прийшов на ефір з відром з написом: фекалії і намагався вручити його гостю з України з пропозицією з’їсти вміст цього відра. «Я до сих пір не розумію, як мене туди звали, мінімум два рази запрошували взяти участь в так званому ток-шоу», – написав блогер.

Читайте також: Кто держит рынок краденого телеком-оборудования

За його словами, найцікавіше, що це не якась там закрита передача для дорослих, не завжди адекватних людей, яка йде по якомусь невідомому нікому телеканалу. «Перший» канал в Росії вже давно поза конкуренцією, і ця аналітична програма, ведучою якої є Шейнин, виходить в прайм-тайм, коли біля телевізорів повно дітей. «Це навіть не деградація і не зубожіння моралі. Це якась позамежна вульгарність і падіння в усьому.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO