Здається, сама доля на його революційних подвигах поставила крапку. Та він переправив...

Здається, сама доля на його революційних подвигах поставила крапку. Та він переправив її на кому.

Загрузка...

Мій друг Анатолій Адамовський – там. Не просто на Світлодарській дузі. А саме ТАМ. У відбитому окопі, по якому прилітає просто зараз, поки ви гортаєте сторінки FB. У тому самому клятому лісі, з якого до позавчора сепари щовечора обстрілювали наші позиції. Толя з групою відчайдухів просунувся вперед. І не хоче відступати. Бо, каже, Донбас це його земля.

Він приїхав на Майдан з Донецька, і з 13-го не повертався туди. Дивом вижив на Інститутській – снайпер “помилився” на пару сантиметрів. Толя вижив. Втім, втратив кістку руки. Німецькі лікарі, замість розтрощеної кістки, вставили йому металеву. Титанову. Здається, сама доля на його революційних подвигах поставила крапку. Та він переправив її на кому. Із титановую рукою пішов на фронт. Воював в Дебальцевому. В глухому оточенні один на один виходив на перемовини з росіянами. Вони могли перебити і його, і всю його групу. Толя майже дивом вивів усіх своїх людей. І знову повернувся на “передок”. Не за нагородами. За втраченою батьківщиною.

І ось зараз мій друг Анатолій вгризається в шматок відбитої позавчора української землі під Дебалецевим. Разом з побратимами-відчайдухами. Такими, як він сам. Найкращими, яких залишилось так мало. Які готові до справжніх змін. Готові вмирати за українскьу землю. Зараз вони один на один з ворогом і я не знаю, як їм допомогти.

 

Автор: Андрій Цаплієнко

 

Читайте також : Знову пагана звістка! Запам’ятайте Романа! Він вчора загинув за нас…

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO