Георгій Тука: Собаці – собача смерть! В Сирії вбили “двічі окупанта”: полковника,...

Георгій Тука: Собаці – собача смерть! В Сирії вбили “двічі окупанта”: полковника, що командував російськими бурятами на Донбасі (ФОТО, ДОСЬЄ)

Загрузка...

В Сирії від поранень, отриманих унаслідок обстрілу західної частини міста Алеппо, загинув російський офіцер Руслан Ґаліцкій – командир “бойових бурятів” з Донбасу, українець і “герой Росії”.

Львів’янин-патріот СРСР

Полковник Ґаліцкій – етнічний українець, галичанин і водночас командир відомої бригади “бойових бурятів” – перед відрядженням до Сирії був залучений до командування російськими окупаційними військами на Донбасі.

“Помер у госпіталі в результаті важкого поранення полковник Руслан Ґаліцкій. Російські військові медики протягом декількох доби боролися за його життя. Офіцер отримав поранення під час артилерійського обстрілу бойовиками так званої “опозиції” одного з житлових кварталів у західній частині Алеппо”, – повідомили у МО РФ вранці 7 грудня.

Призивався зі Львова в 1990 році. Справжній патріот нашої спільної батьківщини – СРСР“, – пише в інтернеті однокурсник Ґаліцкого (Московське вище військове командне училище) Владімір Кузьмін.

Раніше військова розвідка МО України неодноразово повідомляла, що кадрових військовослужбовців РФ із досвідом “відряджень” на Донбас масово залучають до сирійської кампанії.

Одним із таких завербованих був полковник Руслан Ґаліцкій – двічі окупант.

Як і на Донбасі, в Сирії він долучився до злочинів Російської Федерації, чиї військові за останні кілька місяців убили сотні й тисячі мирних мешканців Алеппо та інших сирійських міст.

 

Детальніше досьє двічі окупанта на “Новинарні”

 

На цю новину вже відраегував Георгій Тука. Ось що він пише у своєму ТвиттеріХай мені сто разів скажуть, що я не можу ТАК казати (держслужба), але: собаці – собача смерть!

 

Читайте также: Открытое обращение чеченцев к побратимам из Украины!

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

 

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

 

 

Увага патріотам и тим, хто хоче підтримати Украіну! Підтримай українский проект –лайк на сторінку!!!

POLITINFO https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Дякуємо що Ви з нами!!!

 

thumbnail