Памяті АЛЛИ ВОВК -медика із Ярмолинечини , позивний “Фортуна “, яка трагічно...

Памяті АЛЛИ ВОВК -медика із Ярмолинечини , позивний “Фортуна “, яка трагічно загинула в АТО…

Загрузка...
Памяті АЛЛИ ВОВК -медика із Ярмолинечини , позивний “Фортуна “, яка трагічно загинула в АТО…ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ!

Як повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Gazeta.ua, вночі перед похороном санінструктора 44-ї артилерійської бригади Алли Вовк, яка воювала в АТО і загинула в ДТП, замироточила ікона.

Аллі Вовк було 47 років. Була санінструктором 44-ї артилерійської бригади. Її знали за позивним “Фортуна”. 18 листопада, коли поверталася з чергового завдання, загинула в ДТП на трасі Новоайдар — Сіверськодонецьк. У їхній КрАЗ в’їхала вантажівка з вугіллям.

До війни Алла працювала медсестрою на Схід визвалася їхати сама та пішла до військкомату на комісію. 4 лютого 2015 року вирушила на полігон у Яворові, і вже 8 лютого була в АТО — в секторі “А” в Новому Айдарі. Казала, що там вона потрібна більше, ніж тут.

Рідні та односельці досі не вірять, що на широкій дорозі не могли розминутися дві машини. А хлопці, які приїжджали з АТО, кажуть по секрету, що машини обстріляли, тому вони й зіткнулися.

“Рідні всю ніч перед похороном сиділи біля неї, молилися й плакали. Опівночі побачили, як одна з ікон замироточила, а на лобі з’явилася прозора рідина, що нагадувала сльозу. Цю ікону побратими забрали на війну, аби оберігала їх”, – кажуть односельці.

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO