У Чечні розповіли, хто вбив Нємцова на замовлення Путіна

У Чечні розповіли, хто вбив Нємцова на замовлення Путіна

Загрузка...

Напередодні пізно ввечері в Кавказ-центр з Чечні надійшла інформація про вбивцю Нємцова.

Його вбив кузен Кадирова і його особистий кат Адам Делімханов, член путінської госбанди «дума РФ». Той самий, що особисто вбив колишнього дружбана Кадирова, ватажка загону «Горець» Мовладі Байсарова в центрі Москви на очах російських ментів. Також організував вбивства Сулима Ямадаєва в Дубаї, а раніше в 2008 році вбивство його старшого брата, також біля стін Кремля, повідомляє Кавказ-Центр.

Цей витік інформації не просто слух або плітка. Справа в тому, що у чеченців великі родинні та дружні зв’язки і деколи навіть найбільш секретна інформація безконтрольно поширюється «серед своїх». В даному випадку треба враховувати і впевненість членів групи кілерів в своїх діях, тому наказ на ліквідацію «ворога держави» надійшов по ланцюжку Путін-Кадиров-Делімханов.

Джерела повідомляють, що група забезпечення кілера Адама Делімханова досі перебуває в Москві. Вони нікуди не поїхали. Є інформація, що вони пишно відсвяткували успішну операцію в неділю на одній з квартир в Москві. Допомагали Адаму Делімханову у вбивстві Нємцова кадировці, які постійно живуть в Москві. У Чечні вони практично не бувають. Делімханову і його групі була забезпечена повна свобода дій. Місце вбивства було заздалегідь очищено від поліцейських і спостереження. Була знята наружка. Місце вбивство – біля стін Кремля, також обрано не випадково. Путін і його банда заздалегідь підготували «алібі» – мовляв, вбивство Нємцова провокація, спрямована особисто проти Путіна.

Ця стара і давно відпрацьована чекістська тактика – усувати супротивників, вбивство яких формально «шкодить владі». Мовляв, хіба ми такі дурні, щоб підставляти себе?! Цей фокус Путін проробляв убивши Політковську (його відома фраза, що смерть журналістки нашкодила владі більше, ніж її правозахисна діяльність). Так само був убитий президент Польщі Качинський і вся антиросійська польська еліта під Смоленськом. Був отруєний в ядерному теракті Литвиненко в центрі Лондона. Повішений в сортирі Березовський. Убита Наталія Естемірова.

До речі кажучи, вбивці Естемірової спокійно живуть у себе вдома. У Чечні всі знають, що її вбили «співробітники» банди «Курчалоєвського РВВС» Хамзат Едельгірієв і його двоюрідний брат на прізвисько «Дантес». Навіть місце вбивства всі знають – база кадирівців в селі Ялхой-Мохк. Це секрет тільки для російських ЗМІ, але не для Чечні. Зараз вбивці Естемірової не працюють в «РОВД». Їх звільнили за якусь провину перед Кадировим. Але вони спокійно проживають у себе вдома, хоча т.зв. «прокуратура» прекрасно знає, що саме вони вбили правозахисницю.

На тілі вбитої були знайдені сліди ДНК. При перевірці членів різних кадировських банд на збіг ДНК, цих двох вбивць Кадиров не дозволив перевірити навіть формально. У Чечні гуляє такий жарт. На будівлю «прокуратури» треба повісити дорожній знак – «Обережно! Сліпі!».