Днями в інтерв’ю мене запитали про формулу незалежності. Безумовно, для мене такою...

Днями в інтерв’ю мене запитали про формулу незалежності. Безумовно, для мене такою формулою є армія, мова і віра – Петро Порошенко

Загрузка...

Під час п’ятирічної каденції я намагався зробити все можливе, щоб ми створили державні інституції, і вони користувалися повагою з боку народу. На жаль, фундаментальні зміни не стали не зворотними, і ми все ще маємо їх захищати.

Зараз маємо величезну кількість атак, в тому числі і з боку країни-агресора в інформаційному просторі. Все це елементи гібридної війни. Відбуваються атаки на армію. В умовах, коли скасовуються паради, знижується рівень соціальної захищеності українських військовослужбовців, фактично йде атака на приниження ролі українського воїна і української армії.

Йде атака на українську церкву, до цього вже долучилися правоохоронні і судові органи. Робиться спроба скасувати реєстрацію Православної церкви України. Також йде атака на мову. Вже озвучуються плани скасувати квоти, закон про мову, запровадити, поки що в окремих регіонах, другу офіційну мову.

Ці дії будуть мати руйнівні наслідки для держави. І ми точно цього не маємо допустити.

Інтерв'ю телеканалу "Україна"

Днями в інтерв’ю мене запитали про формулу незалежності. Безумовно, для мене такою формулою є армія, мова і віра. Під час п’ятирічної каденції я намагався зробити все можливе, щоб ми створили державні інституції, і вони користувалися повагою з боку народу. На жаль, фундаментальні зміни не стали не зворотними, і ми все ще маємо їх захищати. Зараз маємо величезну кількість атак, в тому числі і з боку країни-агресора в інформаційному просторі. Все це елементи гібридної війни. Відбуваються атаки на армію. В умовах, коли скасовуються паради, знижується рівень соціальної захищеності українських військовослужбовців, фактично йде атака на приниження ролі українського воїна і української армії. Йде атака на українську церкву, до цього вже долучилися правоохоронні і судові органи. Робиться спроба скасувати реєстрацію Православної церкви України. Також йде атака на мову. Вже озвучуються плани скасувати квоти, закон про мову, запровадити, поки що в окремих регіонах, другу офіційну мову. Ці дії будуть мати руйнівні наслідки для держави. І ми точно цього не маємо допустити.

Gepostet von Петро Порошенко am Sonntag, 25. August 2019

Петро Порошенко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO