Віталій Портников: голо заді “Сармати” та “Пересвєт”

Віталій Портников: голо заді “Сармати” та “Пересвєт”

Загрузка...

У роки правління в Радянському Союзі Микити Хрущова, коли перший секретар ЦК КПРС поставив перед співвітчизниками завдання перегнати Америку, дотепники придумали класичний анекдот. Вони казали, чому при своїх ” успіхах” Радянський Союз все ж таки не хоче перегнати США – щоб не було видно його голої дупи.

Саме цей образ – “великої держави” з голою дупою нагадав, коли лунало послання російського президента Володимира Путіна Федеральним зборам Росії, яке складалося з двох частин. Перша була присвячена бідності росіян і необхідністю боротьби з цим; друга – це перерахування сучасної зброї, якою голозада Росія збирається налякати цивілізований світ, всі ці “Сармати”, “Авангарди”, “Пересвєти”, “Кинджали” і інша погань. І те, що відмова від суперництва з Америкою у військовій галузі і визнання реальної ролі Росії в сучасному світі – найпряміший шлях для подолання бідності, чомусь не спадає на думку ані Володимиру Путіну, ані його співгромадянам.

Послання Путіна свідчить про те, що він попався. Що він зрозумів, наскільки серйозною є небезпека бідності і соціального краху, але не зміг зробити правильних висновків і залишився прихильником гонки озброєнь і витрати величезних коштів на армію – коштів, яких Росія просто не має. Сьогодні у Гостинному дворі Володимир Путін зачитав не послання Федеральним зборам, а вирок собі і своїй державі.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO