Twitter за 2 місяці заблокував понад 70 млн фейкових акаунтів — Washington...

Twitter за 2 місяці заблокував понад 70 млн фейкових акаунтів — Washington Post

Загрузка...

Соцмережа Twitter протягом травня та червня заблокувала понад 70 мільйонів акаунтів, які запідозрили в поширенні дезінформації.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що в останні місяці соцмережа блокує понад мільйон сторінок на день, і ця тенденція продовжилася і в липні 2018-го. Цей показник збильшився понад як удвічі в порівнянні з жовтнем, коли Twitter відзвітував перед Конгресом про фейкові акаунти, які ймовірно створила Росія з метою поширення пропаганди та впливу на результат президентських виборів у США.

The Washington Post наголошує, що такого масового блокування сторінок у соцмережі ще ніколи не було.

Джерело, обізнане із ситуацією, також повідомило газеті, що такі масшабні «чистки» акаунтів можуть призвести до зниження загального числа користувачів у другому кварталі 2018 року. Зазначимо, що в Twitter налічувалося понад 300 мільйонів активних користувачів.

Раніше повідомлялося, що пов’язані з Росією фейкові акаунти у Twitter під час виборів президента у США майже 500 тисяч разів поширювали дописи тодішнього кандидата Дональда Трампа.

У лютому 2018-го у Twitter оголосили про посилення боротьби з ботами.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO