Віктор Небоженко: Київ зробив Путіну справжній новорічний подарунок

Віктор Небоженко: Київ зробив Путіну справжній новорічний подарунок

Загрузка...

Ну, добре, президент США Трамп і глава Держдепу США Тіллерсон нічого не можуть зробити проти північнокорейських ракет, здатних нести ядерний заряд і долетіти до Вашинґтона.

Це приклад асиметричної проксі-війни, яку веде Росія чужими руками і на чужій території проти США. Тут все зрозуміло. Але викликає здивування, що Держдеп США так і не зміг організувати оборону Америки проти масованої російської кібератаки. Америка виявилася безсилою проти кібервійни Кремля проти США. Далі більше. Зараз Держдеп США так і не зумів нейтралізувати рішення Кремля про оголошення всіх прозахідних ЗМІ та НДО іноземними агентами в Росії.

І раптом наступний оглушливий удар Держдеп США отримав з Києва. Виявляється, що глава ГПУ України Луценко звинуватив співробітників ФБР, які працюють в Україні в рамках програми боротьби з елітною корупцією, в незаконній діяльності. Американці здивовані такою поведінкою дуету Луценко-Порошенко. Якби президент-утікач Янукович тоді знав, що через кілька років невинно засуджений Луценко стане затятим антиамериканцем, він би скасував йому половину терміну в колонії. Але хто тоді знав, яку еволюцію пройде Луценко, який зараз ненавидить ФБР США, що допомагає нашій країні, більше, ніж українських корупціонерів. Але Луценко домігся свого – Держдеп США в шоці. Такого нахабства Вашинґтон давно не чув з часів заяв Фіделя Кастро і венесуельських лідерів. На жаль, Україна показала несподіваний приклад «емоційного антиамериканізму». Ви тільки уявіть собі: президент Порошенко – новий Фідель Кастро, а Луценко – український Че Гевара.

Москва з великим інтересом стежить за тим, що відбувається в Україні. Напевно, президент Путін висловлює почуття «глибокого задоволення» через події в Києві. Він недооцінив готовність Порошенка-Луценка, в ім’я захисту своїх інтересів, чинити опір американцям. Розгром прозахідних антикорупційних органів НАБУ і САП руками самих українців (АП, ГПУ, СБУ) – про це Кремлю можна було тільки мріяти. А штурм квартири і брутальне затримання політичного противника президента Порошенка Саакашвілі – ворога Кремля – в день, коли у Вашинґтоні терпляче, але марно чекали ключового борця з елітною корупцією в Україні – генпрокурора Луценка, є справжнім подарунком Києва президенту Путіну під Новий рік.

Виктор Небоженко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO