Українське ТБ покаже чотирисерійну версію “Кіборгів”

Українське ТБ покаже чотирисерійну версію “Кіборгів”

Загрузка...

Воєнна драма “Кіборги”, яка 7 грудня виходить в широкий кінопрокат, має ще й телеверсію, яку скоро покажуть на телеканалі “1+1”.

Про це повідомила продюсер фільму Іванна Дядюра на прес-конференції, що відбулася після прес-показу стрічки у Києві.

“Ви обов’язково побачите і сам фільм на телеканалі “1+1”, який є одним з наших партнерів. І 4-серійну версію – теж на каналі “1+1″ в наступні вихідні”, – сказала продюсер, відповідаючи на запитання журналістів.

Як зазначила сценарист Наталя Ворожбит, над сценарієм вона працювала протягом року, але більшість часу пішла на збір матеріалу.

“Писала я досить швидко – місяць-півтора. Зібрала матеріал, а потім досить довго боялась почати писати. Я писала 4 серії з самого початку. І з них робився повний метр. Тому не увійшло (в повний метр – ред.) відсотків шістдесят. Я сподіваюсь, ви все це побачите в 4-серійній версії”, – сказала Ворожбит.

Режисер “Кіборгів” Ахтем Сеїтаблаєв повідомив, що на 6 головних ролей пробувались 150 акторів з різних куточків нашої країни.

“Ми обрали саме тих, хто знімався в цьому фільмі. Я ще раз переконався, наскільки в нас багата країна на таланти”, – сказав Сеїтаблаєв.

Він підкреслив, що команда намагалася зняти чесне кіно, кіно про те, що болить, і запросив українців приходити в кінотеатри. А також нагадав, що з кожного квитка, придбаного на фільм “Кіборги”, 5 гривень будуть перераховані на допомогу сім’ям загиблих у боях за Донецький аеропорт.

Прес-показ фільму в Києві відбувся з аншлагом, зала в кінотеатрі “Оскар” була переповнена. Журналісти зізнавалися, що дивилися “Кіборгів”, не переводячи подиху, після перегляду важко було висловити свої емоції і чи не найбільшим бажанням, про що хотілося голосно сказати, було закликати всіх українців подивитися цей фільм.

ukrinform.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO