Путінські терористи засідали під нацистським прапором

Путінські терористи засідали під нацистським прапором

Загрузка...

Бандити терористичної “ЛНР” влаштували так званий “антифашистський” з’їзд під синьо-жовто-червоним прапором, який затвердив отаман Всевеликого Війська Донського Петро Краснов ще у 1918 році.

Під час Другої світової Краснов славив Адольфа Гітлера. Про це повідомив блогер Денис Казанський під ніком frankensstein. “Антифашистський з’їзд під прапором нацистського злочинця Петра Краснова – це катарсис. Не уявляю, що ще зможуть придумати в “ЛНР”, – дивується журналіст.
Синьо-жовто-червоний прапор, який обрали перевальські “антифашисти”, використовували у Всевеликому Війську Донському після затвердження отаманом Петром Красновим у травні 1918 року.
“Я прошу передати всім козакам, що ця війна не проти Росії, а проти комуністів, жидів та їхніх поплічників, які торгують Російською кров’ю. Хай допоможе Господь німецькій зброї та Гітлеру! Хай зроблять вони те, що зробили для Пруссії росіяни і імператор Олександр I в 1813 році”, – казав Краснов уже під час Другої світової війни, перебуваючи у німецькій еміграції.
“Можна було б припустити, що це диявольськи тонкий тролінг антифа, якщо б люди на фотографії не були б дрімучими олігофренами з Перевальська”, – прокоментував Казанський.
З вересня 1943 року Краснов – начальник Головного управління козацьких військ Імперського міністерства східних окупованих територій Німеччини (нім. Reichsministerium für die besetzten Ostgebiete), брав участь у створенні “Козачого стану”.
Петро Краснов був співробітником колабораціоністської газети “За батьківщину”. У травні 1945 року перебував в Козацькому стані і був захоплений англійцями. У місті Лінці (Австрія) 28 травня 1945 року разом з 2,4 тис. козацьких офіцерів був виданий британським командуванням радянській військовій адміністрації. Етапований до Москви, де перебував у Бутирській в’язниці. Краснова та інших повісили у Лефортовській в’язниці 16 січня 1947 року.
“Завжди знав, що Черчіль був правий щодо антифашистів майбутнього, але не думав, що аж так буквально”, – зазначив журналіст.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/11/25/120005-putinski-terorysty-donbasi-zasidaly-pid-nacystskym-praporom