У Мережі показали, як виглядає зсередини супер-есмінець США Zumwalt (відео)

У Мережі показали, як виглядає зсередини супер-есмінець США Zumwalt (відео)

Загрузка...

Zumwalt – найбільший і при цьому самий «непомітний» есмінець в світі.

Незважаючи на довжину понад 180 м, він має в 50 разів меншу радіолокаційну помітність, ніж звичайні кораблі. «Невидимість» досягається завдяки спеціальній формі корпусу, матеріалами, що застосовувалися при будівництві корабля, а також нанесення радиопоглощающую покриття.

Корабель має дуже незвичайний зовнішній вигляд і легко пізнаваний, але як він виглядає всередині, довгий час знали лише його будівельники і екіпаж. Тепер же завдяки відео від YouTube-каналу AirSource Military ми можемо зазирнути в каюту екіпажу, їдальню, побачити кулеметні точки, перукарню, тренажерний зал і навіть гальюн найдорожчого есмінця в світі.

Zumwalt (DDG-1000) є першим есмінцем нового покоління, а також найбільшим і тяжкоозброєних кораблем в своєму класі. Базове озброєння включає в себе 80 пускових установок для ракет, дві 155-мм артилерійські установки AGS і дві зенітні установки Mk. 110 калібру 57 мм. Есмінець оснащений силовою установкою, здатною генерувати до 78 МВт електроенергії – така кількість електрики необхідно кораблю для харчування електромагнітного знаряддя (рельсотрона) і бойових лазерів, які планують встановити на нього пізніше.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO