У Мережі хакери стежать практично за половиною користувачів

У Мережі хакери стежать практично за половиною користувачів

Загрузка...

Експерти з мережевої безпеки з’ясували, що хакери слідкують практично за половиною користувачів Мережі. Результати проведеного дослідження були опубліковані в науковому виданні ToDay News Ufa, пише TechNews.

На думку фахівців, практично половина користувальницької інформації доступна хакерам. Це пов’язано з тим, що у кожного другої сучасної людини є пристрій, за допомогою якого він входить в Мережу. Саме за допомогою злому системної безпеки гаджета, шахраї і отримують доступ до особистих даних. Наприклад, на сторінках ЗМІ була опублікована стаття, в якій повідомлялося, що компанія з виробництва побутової техніки Vizio домовилася з американськими регуляторами про виплату певної суми, щоб отримати можливість стежити за користувачами.

На думку вчених, з боку виробника така поведінка є неприйнятною, воно свідчить про неповагу своїх споживачів. Крім цього загрозу представляють дитячі іграшки з виходом в Мережу. Хакери можуть отримати до них доступ і прослуховувати розмови, які ведуться в сім’ї. Також експерти повідомили, що таким чином шахраї здатні отримати особисту інформацію, і використовувати її в корисливих цілях.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO