“Я – супермен!”: Міський голова Миколаєва розповів, як саме тікав від поліції...

“Я – супермен!”: Міський голова Миколаєва розповів, як саме тікав від поліції (відео)

Загрузка...

Олександр Сенкевич таки отримав протокол про адміністративне правопорушення від працівників поліції, якого так ганебно намагався уникнути.

Олександр Сенкевич утік зі свого кабінету, ховаючись від поліції. Така інформація з’явилася в місцевих інтернет-виданнях, пишуть Патріоти України з посиланням на ТСН.

Як з’ясувалося, до голови зі столиці прибули працівники Департаменту захисту економіки Нацполіції України, щоб вручити протокол про адміністративне правопорушення. А міський очільник, щоб уникнути зустрічі, начебто зачинився в своєму кабінеті, а потім переліз на балкон міськвиконкому та через інші приміщення непоміченим залишив будівлю.

Увечері Сенкевич усе ж таки зустрівся з правоохоронцями й офіційно отримав протокол. На запитання, чи тікав він удень, міський голова віджартувався. “Через балкон я не перелазив. Тут на другому поверсі є прохід… Я – супермен! Я не буду приховувати: я не виходив зі свого кабінету через парадні двері”, – зізнався міський голова Миколаєва.

Як повідомляли Патріоти України, 14 червня миколаївський міський голова Олександр Сенкевич втік від поліції та журналістів через балкон.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO