Прихильниця “русского мира” Ірина Бережна вибухнула люттю через введення безвізового режиму для...

Прихильниця “русского мира” Ірина Бережна вибухнула люттю через введення безвізового режиму для України

Загрузка...
Ірина Бережна не знайшла нічого кращого, як з особливим сарказмом і цинізмом прокоментувати запровадження безвізового режиму.

Колишній народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна жорстко розкритикувала українців, які святкують вступ у силу безвізового режиму з Європою. Про це свідчить запис на її сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

“З Днем святого безвіза, панове. У віденській опері сьогодні переаншлаг, у “Ла Скала” доставляють приставні крісла для перших українських безвізовців, у галереї Уффіці у Флоренції терміново міняють експозицію, щоб задовольнити найвибагливіший смак нащадків древніх укрів. Загалом, фраза тридцятирічної давності великого Жванецького “мені в Париж, у справі, терміново!” засяяла в Україні новими фарбами.

Європо, трепещи! У принципі, дивне уявлення патріотизму по-українськи – розвалити власну країну, знищити економіку, вбити 10 тисяч українців, дискримінувати мирних громадян, які проживають на Донбасі, щоб заощадити 35€, звалити в Європу…” – написала вона.Бережна також запропонувала включити в Борисполі відомий хіт гурту Ленинград – “Дорожня”.

“Патріоти”, ехайте найух, і не забудьте взяти з собою каструльки і червоні мереживні труси! “- підсумувала екс-нардеп.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO