Відкрито реконструйований пам’ятник українським воїнам, які загинули у боях за звільнення Слов’янська

Відкрито реконструйований пам’ятник українським воїнам, які загинули у боях за звільнення Слов’янська

Загрузка...

Урочисто відкрито оновлений пам’ятник, на якому увічнені імена тих, хто першими у 2014 році стали на захист незалежності та територіальної цілісності держави.

Серед них – три офіцери спецпідрозділу СБУ «Альфа», військовослужбовці Збройних Сил та Національної гвардії України. Це – Герой України полковник Олександр Аніщенко, Герой України майор Руслан Лужевський, Герой України полковник Тарас Сенюк, кавалер ордена “Богдана Хмельницького” III ступеня капітан Геннадій Біліченко, кавалер ордена “За мужність” III ступеня прапорщик Віктор Долинський.

Читайте також: Карпатські ліси: 32 роки варварства

Оновлений пам’ятник, який було встановлено 23 травня 2015 року у селищі Семенівка поблизу Слов’янська, реконструйовано зусиллями співробітників СБУ та інших силових структур, волонтерів, підприємців та небайдужих громадян. Пам’ятник, освячений військовим капеланом, відкрили рідні загиблих. Салютом і хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх захисників України, загиблих під час бойових дій на Донбасі. Родини героїв та бойові побратими також поклали квіти до пам’ятного знака на місці загибелі капітана СБУ Геннадія Біліченка, якій встановлено у цьому році.

Прес-центр СБ України 


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO