Лобісти ПАТ «Укрзалізниця» намагаються знову провести конкурс на визначення постачальника продуктів харчування...

Лобісти ПАТ «Укрзалізниця» намагаються знову провести конкурс на визначення постачальника продуктів харчування для поїздів далекого сполучення

Загрузка...

Лобісти ПАТ «Укрзалізниця» намагаються  створити умови для проведення  конкурсу на визначення постачальника продуктів харчування для реалізації в поїздах далекого сполучення.

Таке рішення ще не  прийнято, але передумови існують. У зв‘язку з надходженням звернень від потенційних претендентів, які мають відповідні сертифікати і крупних ретейлерів.Раніше конкурсна документація, яка містить детальну інформацію щодо співпраці та кваліфікаційні вимоги до потенційних контрагентів, тут.

Нагадаємо, що раніше  з метою забезпечення для пасажирів найкращих стандартів сервісу ПАТ «Укрзалізниця» 12 грудня 2016 року оголосила проведення відкритого та прозорого конкурсу на визначення єдиного постачальника продуктів харчування, які реалізовуватимуться для пасажирів поїздів далекого сполучення.

Головним критерієм вибору постачальника є гарантовано висока якість продукції.

Нагадуємо, що у 2016 році Філія «Українська швидкісна залізнична компанія» (УЗШК) обрала оператора з надання послуг харчування для пасажирів поїздів Інтерсіті+ та Інтерсіті. За результатами конкурсу, що відбувся 1 лютого 2016 року, було визначено переможця – ТОВ «ВОГ РІТЕЙЛ». Переможець запропонував найкращу цінову пропозицію з урахуванням усіх кваліфікаційних критеріїв, визначених замовником в конкурсній документації, а саме: якість, сервіс, асортимент, культура обслуговування, цінова політика, наявність виробничих приміщень та матеріально-технічної бази.

Читайте також: Действия полиции в Килии несут за собой не что иное, как политический заказ. – Лиманский

Філія «УЗШК» висловлює вдячність усім учасникам за активну участь у конкурсі. Всього у конкурсі брали участь одинадцять компаній.Сподіваємося, що майбутня співпраця з ТОВ «ВОГ РІТЕЙЛ» буде плідною, успішною та вигідною як для пасажирів, так і для залізничної галузі в цілому пишуть на сайті УЗ.

Сподіваємося, що оберуть найкращих, які відповідають вимогам конкурсу і у кого найкращі пропозиції і наявні сертифікати, а не на користь лобістів та крупних ретейлерів, які час від часу  мають відповідну документацію. За моєю інформацією, крупний ретейлер МЕТРО вже вийгравали подібний конкурс, але відмовлялись від подальшої участі. У зв’язку з чим залишається загадкою .

Автор Евген Борислав.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO