Армагедон в Закарпатті: Один із наймальовничіших куточків краю потопає у смітті, –...

Армагедон в Закарпатті: Один із наймальовничіших куточків краю потопає у смітті, – Москаль (фото)

Загрузка...
Високогірне штучне озеро захаращене сміттям, а особливо пластиковими відходами, що скидають місцеві жителі за принципом “вода забере”.
Вільшанське водосховище. Фото: Фейсбук.Вільшанське водосховище. Фото: Фейсбук.

Позавчора, 12 квітня, почали прибирати Вільшанське водосховище – один із наймальовничіших куточків Закарпаття, куди в літній сезон приїжджає величезна кількість туристів. Високогірне штучне озеро зараз захаращене сміттям, особливо пластиковими відходами. Весь цей непотріб під час танення снігу й весняного паводка зносять гірські потоки з берегів сусідніх сіл. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, повідомляють Патріоти України.

Звинувачувати в жахливій засміченості немає кого, крім себе. Місцеві селяни масово викидають сміття в потічки, вони керуються дивною логікою – “головне, щоб віднесло від моєї хати, а нижче за течією – хоч армагедон!”

Після Великодня продовжимо розчистку, а в травні, коли частину води спустять для профілактичних робіт, завершимо її.

Я розумію, що ці масштабні роботи із залученням спецтехніки – марні, якщо потічки й далі зноситимуть непотріб у озеро. Тому Держекоінспекції доручено звернути особливу увагу на села Міжгірського району, що розташовані вище за течією.

Людей, які звикли викидати сміття в гірські річки, будуть нещадно штрафувати – інакше ми ніколи не позбудемося цієї ганьби!

 

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!