Ефективна співпраця, чи про що мовчить міністр: “Укрзалізниця” стала членом Транскаспійського транспортного...

Ефективна співпраця, чи про що мовчить міністр: “Укрзалізниця” стала членом Транскаспійського транспортного маршруту – Балчун

Загрузка...

“Укрзалізниця” стала членом Міжнародної асоціації “Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут”. Про це на сторінці у Facebook повідомив керівник “Укрзалізниці” Войцех Балчун.

Рішення було одноголосно прийняте 1 квітня в Баку на засіданні загальних зборів. “Колеги з казахської, азербайджанської та грузинської залізниць високо оцінили наші кроки і потенціал УЗ. Тому прийняли нас до лав об’єднання і висловили зацікавленість у подальшій взаємній інтеграції можливостей залізниць, що тепер входять до розширеної асоціації ТМТМ”, – пише Балчун.

Він зазначив, що така інтеграція сприятиме збільшенню вантажної бази, зростанню обсягів вантажопотоку та матиме й інші позитивні наслідки.

“Ставши сьогодні частиною цього транспортного коридору, ми отримали можливість впливати на стратегію його розвитку і позиціонування”, – додав Балчун. Він переконаний, що і для “Укрзалізниці”, і для України це, як історично, так і стратегічно важливий крок.

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

 

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

 

 

Увага патріотам и тим, хто хоче підтримати Украіну! Підтримай українский проект –лайк на сторінку!!!

POLITINFO https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Дякуємо що Ви з нами!!!