Читати всім вголос…:), ржали, особливо з СД дисків! – блогер про...

Читати всім вголос…:), ржали, особливо з СД дисків! – блогер про роботу УКРПОШТИ, та її “зіркової” команди)))

Загрузка...

Все не було часу висловити свою вдячність рідній Укрпошта, а ще слова співчуття та підтримки тому співробітнику, який через себе пропускав наші посилки та його одноногій дитині.)))  Адже іншого пояснення, навіщо він витягнув з посилки лише одну дитячу сандалю та одну туфлю, у мене просто немає. Не дасть збрехати Volodymyr Ivanenko: вже 4 роки ми шлемо посилки в Україну і за цей час, напевно, кількість коробок перевалила за сотню. І ще жодного разу не було такого, щоб щось не дійшло чи дійшло неповністю. А тут бабусі та дідусі насилу вмовили нас, щоб відправити онукам українських гостинців в Америку, які вони там назбирали на свої пенсії.

Ну і відправили… Я памятаю, що Україна – набільша країна Європи (і не треба казати, що друга, бо географію я у школі не всю проспав), але я не знав що вона настільки велика!

Триторією України посилка йшла 2 тижні! Проти 2-х днів, що вона провела у США. І це не з якогось Богом забутого села. Також дуже приємно, що не дивлячись на драконівскі тарифи на відправку посилок з України, Укрпошта подбала про те, щоб усі без винятку вантажі були запаковані у їхні фірмові коробки, на виготовленні яких добру половину грошей вкрали. То ж довелось цупкий картон замінити на туалетний папір.

Хочеться також відзначити, що на “Укрпошті” у нас працюють не просто якісь обмежені у солодощах та іграшках крадії, а чесні поціновувачі музики та борці з піратством, які подбали про те, щоб ми тут не ризикували життям та свободою у пошуках музики на різних піратських ресурсах і поклали замість усього цього непотрібу, що відправили бабусі онукам, хороших дисків з музикою.

Чи може щось таки прокинулося у глибині душі тої людини, яка допомагає одноногим дітям і вона/він подумав: “Хай ці багатостраждальні америкоси хоч музики нормальної послухають, розбираючи пошматовані посилки з Батьківщини”. Дякую хоч, що не цеглину, бо тяжко було б дітям пояснити, навіщо дід цеглину прислав. Хіба що на хату )))
Мало не забув! Ця хороша людина ще подбала, щоб коробка з-під “Рафаелло” таки доїхала, хоч і пошматована та пуста, але ще з легковловимим ароматом улюблених цукерок Sasha Kordiiaka. Може якби то був торт “Рошен”, то не посміли б осквернити? Хтозна …

Дякую, дорога Укрпошта що не даєш геть закиснути у тузі за Батькивщиною і даєш відчути цей такий знайомий та свіжий подих України-неньки.

Sergii Liskovyi

17155497_1477858515592211_6437669178769537410_n

Yaroslav Dovgopol К сожалению, это не только Укрпочта так радует…
Aleksei AlekseevЧитав всім вголос…🙂, ржали, особливо з СД дисків!

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO