Екс керівник УКРПОШТИ – Ігор Ткачук, привітав поштовиків з професійним святом у...

Екс керівник УКРПОШТИ – Ігор Ткачук, привітав поштовиків з професійним святом у своєму Фейсбуці.

Загрузка...

Щиро вітаю усіх поштовиків із Всесвітнім днем пошти!

Вітаю працівників державного підприємства #Укрпошта зі святом! Дякую вам за Вашу невтомну працю, за Вашу підтримку та розуміння, за ваше прагнення до розвитку. Ви є тим містком, який з’єднує міста і села, єднає серця людей – пам’ятайте про це. Ви потрібні українському народу, потрібні нам.
Хочу подякувати усім, з ким я працював в Укрпошті, будучи керівником цього підприємства. Колетив для підприємства – це головна рушійна сила, це люди, з допомогою яких можна впроваджувати реформи та долати будь-які вершини . Дякую вам за підтримку, я пам’ятаю кожного з вас. Пам’ятаю наші великі і маленькі перемоги, наші трудові будні та свята. Разом ми показали гідні результати роботи Укрпошти. Сподіваюся, вони стануть міцним фундаментом для нових звершень. Я щиро вдячний кожному з вас. Зичу вам міцного здоров’я, витримки, успіхів у всьому, миру, злагоди, любові вам та вашим сім’ям. Зі святом!

Джерело : Ігор Ткачук у ФБ

Редакція Politinfо приєднується до побажань!

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!