“Ти гнила людина, яка нічого не уявляє про АТО”. Зозуля жорстко відповів...

“Ти гнила людина, яка нічого не уявляє про АТО”. Зозуля жорстко відповів на критику Леоненка

Загрузка...

 

 

"Ти гнила людина, яка нічого не уявляє про АТО". Зозуля жорстко відповів на критику Леоненка

Роман Зозуля / Facebook

Форвард збірної України та “Бетіса” Роман Зозуля відповів на критику екс-гравця “Динамо” Віктора Леоненка.

“Вітя, прочитав твоє інтерв’ю і зрозумів, що ти все ж гнила людина. Не порівнюй футбол і АТО. Ти навіть не уявляєш, що там відбувається і як живуть люди на тимчасово окупованих територіях. Дуже б хотілося, щоб ти побував там і все побачив на власні очі. Поки наші воїни гинуть, захищаючи цілісність України, ти сидиш рівно на “жопі” і тріпаєш язиком. Хоча, це єдине, що ти вмієш у цьому житті. Завдяки нашій армії і добровольцям, ти маєш можливість спати в своєму ліжку, їсти в ресторанах і розповідати який ти “великий” футболіст.

Тільки ось тут постає питання… чого ж ти, такий “великий”, крім як говорити нісенітниці на телебаченні і пити, нічого більше не можеш? Я радий, що робота клоуна у нас на тв приносить тобі заробіток, але над тобою ж сміється вся Україна! Не розповідай мені, як мені потрібно грати і де. Так, свого часу ти забивав багато, молодець, але в збірній проявити себе не зміг! Не досяг і не допоміг! Так що твої поради не потрібні нікому!

Сходи в магазин, купи пива і розмовляй з телевізором! Так всім буде простіше. Вітя, ти не людина, не особистість – ти ніхто. Цікаво, а військкомат придивиться до Віті?”, – написав Зозуля на своїй сторінці у Facebook.

Леоненко: Зозулі краще йти волонтером в АТО

Джерело :https://football24.ua/ti_gnila_lyudina_yaka_nichogo_ne_uyavlyaye_pro_ato_zozulya_zhorstko_vidpoviv_na_kritiku_leonenka_n341501/

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!