Cотни украинцев встретили паралимпийцев в Борисполе.

Cотни украинцев встретили паралимпийцев в Борисполе.

Загрузка...

Cотни украинцев встретили паралимпийцев в Борисполе.

Уболівальники збирається на площі перед терміналом “F”. Зовсім скоро літак із українськими паралімпійцями приземлиться в аеропорту “Бориспіль”, і кияни вже прямують до летовища, щоби зустріти героїв. Журналісти та ведучі ТСН також вирушили до “Борисполя”. Вони взяли із собою квіти і повітряні кульки, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

Ведуча “1+1” Марічка Падалка взяла із собою свого сина, який сам захотів поїхати зустріти спортсменів – він вболівав за параолімпійську футбольну збірну і дуже хотів взяти автограф у гравців команди. Спортсмени прилетять до Києва о 1.25. Аеропорт “Бориспіль” надав нашим героям увесь термінал “F” , а площу перед ним визначив місцем зустрічі чемпіонів з уболівальниками. Читайте також: “Не дивилась, тільки молилась”. Рідні паралімпійців розповіли, як переживали за своїх героїв у Ріо Нагадаємо, паралімпійці везуть до України 117 нагород.

Іще ніколи вони не досягали такого результату – спортсмени посіли третє місце у світі в командному заліку, нашу збірну випередили тільки Китай та Велика Британія. ТСН ініціювала акцію-зустріч паралімпійців – Зустрічаймо переможців. Обличчя ТСН разом із уболівальниками вітатимуть Паралімпійську збірну України, яка повертається з Ріо-де-Жанейро.

Спортсменів зустрічають: Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Алла Мазур, Соломія Вітвіцька та Юлія Бориско.
Більше читайте тут: http://prosport.tsn.ua/sport/komanda-tsn-napravilasya-v-aeroport-borispil-zustrichati-ukrayinskih-paralimpiyciv-751375.html

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

E1X8DEv4UEM jjubVr9xHso lrY8pJXmKws N2qzglyoae4 NuKE7cYrtVY R9DUdY7-Hlo TTBNPKN6TJM