З 21-22 вересня 2016 року у м. Тель-Авів, Ізраїль пройде медичний...

З 21-22 вересня 2016 року у м. Тель-Авів, Ізраїль пройде медичний форум.

Загрузка...

Від імені A7 CONFERENCES запрошую Вас на міжнародний форум «Invest & Trade in Ukraine», що відбудеться 21-22 вересня 2016 року у м. Тель-Авів, Ізраїль за підтримки Посольства України у Державі Ізраїль та Посольства Держави Ізраїль в Україні.

Форум висвітлить виняткову інформацію про медичні заклади Ізраїлю, допоможе перейняти успішні практики, познайомитися та налагодити відносини з ізраїльською стороною задля майбутнього успішного партнерства та спільних проектів для подальшого розвитку медичних закладів України.

День 1 (21 вересня). Панельні дискусії та B2B зустрічі між українськими та ізраїльськими компаніями. Серед доповідачів: Геннадій Надоленко, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Державі Ізраїль; Ейнав Шимрон Грінбоїм, Заступник генерального директора Відділу інформації та міжнародних зв’язків, МОЗ Держави Ізраїль; Олег Спіженко, Співвласник, Клініка Спіженко; Майкл Амзель, Президент та Засновник, ЛІСОД; Михайло Радуцький, Президент, Клініка «Борис» та інші.

День 2 (22 вересня). Бізнес-візити до медичних центрів Assuta, Sheba та Herzliya з унікальною можливістю вивчити досвід та практики Ізраїлю.

Порядок денний заходу та додаткову інформацію Ви знайдете на веб-сайті події: a7conf.com/telaviv16

Місце проведення: Ізраїльський Інститут експорту та міжнародного співробітництва (29 Hamered St., м. Тель-Авів, Ізраїль).

 

Послилання на подію- форум також за лінком http://a7conf.com/upcoming-events/invest-trade-in-ukraine-16-tel-aviv

Івент в ФБ https://www.facebook.com/events/1099649583420931/?active_tab=posts

 

Організатор A7 -сторінка в ФБ https://www.facebook.com/A7CONFERENCES/?fref=ts

 

Welcome!!!

 

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!
received_10209139275291485 images (5) images (6)