Там де московські попи, там біда. Джерело Святої Анни….

Там де московські попи, там біда. Джерело Святої Анни….

Загрузка...

НА РІВНЕНЩИНІ ВИСОХЛО ДЖЕРЕЛО СВЯТОЇ АННИ (+ФОТО)

Джерело Святої Анни, що на кордоні між Рівненською та Тернопільською областями, висохло.

За переказами, купання в ньому допомагає від багатьох недуг, а також від безпліддя, тому до джерела приїздить багато паломників.

Як повідомив депутат Почаївської міської ради Тарас Паляниця, після початку будівництва нового храму, вода почала поступово зменшуватися.

Так, дійсно джерело св. Анни висохло. В минулу неділю ми їздили туди. Надіялись на одне, а побачили зовсім інше. Хоча людей там дуже багато. І автобуси, і машини – ніде припаркуватись було. Окрім самого джерела, на території є колодязь, з якого можна просто набрати води чи напитись. Питання: чи це просто колодязь чи та вода, що була у джерелі. Є іконна лавка, церква, їдальня чи то столова і через дорогу ведеться будівництво нового храму. Чому пішла вода з джерела? А хто знає чому. Один Бог знає, – написала Іра Соломко в спільноті Типове Рівне.

Дописувачі припускають, що джерело спустошилося через посушливе літо та внаслідок падіння ґрунтових вод.

Джерело : charivne.info

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

 

Фото Іра Соломко