“Подякуємо” Київблагоустрію чи чому владі Києва начхати на місто.

“Подякуємо” Київблагоустрію чи чому владі Києва начхати на місто.

Загрузка...

 

Київ опинився у десятці найменш придатних для життя міст світу.

За висновками експертів бізнес-підрозділу британського журналу The Economist – Economist Intelligence Unit, Київ визнано одним із найменш придатних для життя міст світу.

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.
Про це повідомляє Deutsche Welle. В оприлюдненій 18 серпня доповіді вони констатують, що Київ за багатьма показниками якості життя продемонстрував найбільше падіння – на 26 пунктів. Навіть столиця Сирії – Дамаск – у рейтингу британців втратила менше позицій – 25. Зрештою Київ опинився в останній “десятці”, а Дамаск завершив список із 140 міст. “Це демонструє, що конфлікти, як і очікувалося, є ключовим фактором у визначенні умов життя”, – ідеться в доповіді. Автори дослідження оцінювали різні міста за показниками у п’яти категоріях: стабільність, охорона здоров’я, культура, довкілля, освіта та інфраструктура. У доповіді також зазначено, що, крім Києва і Дамаска, найгіршу, тобто негативну динаміку продемонстрували Детройт і Москва, які опустилися, відповідно, на 57 і 80 місця. Втратили позиції і світові туристичні “магніти” – Лондон, Париж і Токіо. Експерти зазначають, що це сталося через підвищення рівня злочинності й транспортні проблеми. Погіршення рейтингу європейських міст в Economist Intelligence Unit пояснюють і збільшенням кількості терактів. Найкращим для життя містом, за даними цього рейтингу, знову став австралійський Мельбурн. За ним ідуть австрійський Відень, а також канадські Ванкувер і Торонто. До десятки найкращих потрапили німецький Гамбург та фінська столиця Гельсінкі.

Джерело:  УНІАН

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!