Ігор Ткачук: Забезпечення добробуту Вінниччини – наша спільна справа.

Ігор Ткачук: Забезпечення добробуту Вінниччини – наша спільна справа.

Загрузка...

Вінниця та Вінницька область продовжують активно розвиватися. Модернізуються та переоснащуються виробничі підприємства, впроваджуються програми по підтримці підприємницьких та соціальних ініціатив, ремонтуються дороги та будинки, облаштовуються дитячі і спортивні майданчики, ведеться активна робота по залученню інвестицій.

Основний вектор розвитку Вінниччини є вірним, чітким та послідовним, однак є ще багато над чим працювати. І подальша наша робота має бути сконцентрована на антикризових кроках в умовах соціально-економічної кризи в державі, щоб продовжувати реалізацію Стратегії «Вінниця-2020», і це вимагає ще якіснішої роботи органів місцевого самоврядування. Тим більше, що в країні розпочинається процес децентралізації, – зазначив депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук. – Міська влада повинна оперативно адаптуватися до змін законодавства, для того, щоб територіальна громада відчула позитивні зміни.

 

В непростих умовах, в яких зараз знаходиться країна, основними завданнями Ігор Ткачук вбачає збереження стабільності у місті та області.

Ми повинні разом творити історію нашого регіону, нести відповідальність за кожен свій вчинок, – зауважив Ігор Ткачук. – Це перевірка того, наскільки ми дійсно відбулись як громада. І діяльність влади, волонтерів, бізнесу і звичайних громадян є тому показником. Зараз можна з впевненістю сказати, що наша громада відбулася, адже саме в складній ситуації вінничани змогли згуртуватися і показати, що забезпечення добробуту регіону – це наша спільна справа.

 

 

– See more at: http://ilikenews.com/article/igor-tkachuk-zabezpechennya-dobrobutu-vinnychchyny-nasha-spilna-sprava#sthash.3xzM71GD.dpuf