Знайдено розбійників, що побили депутата!

Знайдено розбійників, що побили депутата!

Загрузка...

Житомирські правоохоронці затримали трьох молодиків, причетних до побиття помічника народного депутата

21 липня оперативники карного розшуку УМВС України в Житомирській області затримали 3 жителів м. Малина, обгрунтовано підозрюваних у причетності до побиття 10 липня помічника народного депутата, журналіста, жителя Олевська.

Потерпілий тривалий час веде активну громадську діяльність, зокрема, і щодо цивілізованого вирішення питання видобутку бурштину. Невідомі напали на нього, коли він повертався додому. Чоловіка було госпіталізовано з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною волосяної частини голови та перелом мізинця лівої руки.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження. У ході слідчо-розшукових дій 21 липня правоохоронці затримали трьох осіб, причетних до вказаного діяння. Усі троє – жителі м. Малина, віком 21 та 22 років, один з них раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

– Чоловіки ніде не працювали і жили, фактично, на кошти, отримані від злочинної діяльності, – прокоментував начальник УМВС Валерій Рудик. – За місцем їх проживання проведені обшуки, тривають інші слідчі дії.

Водночас у ході досудового розслідування встановлено, що нападники заволоділи сумкою потерпілого, в якій знаходились особисті документи, банківські картки, значна сума коштів та інші речі.

Молодикам офіційно оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Нині вони затримані у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Парубкам може загрожувати від 7 до 10 років ув’язнення та конфіскація майна. Також перевіряється їх ймовірна причетність до інших злочинів, вчинених на території області.

 

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області

 

Увага патріотам и тим, хто хоче підтримати Украіну! Підтримай українский проект –лайк на сторінку https://www.facebook.com/webcalltoday

https://www.facebook.com/politinfo.com.ua

WE LOVE UA https://www.facebook.com/weloveua?fref=ts

Внимание патриотам и тем кто хочет поддержать Украину! Поддержи украинский проект лайк на страницу. Слава Украине! https://www.facebook.com/webcalltoday

https://www.facebook.com/politinfo.com.ua

WE LOVE UA https://www.facebook.com/weloveua?fref=ts