Укрпошта відкрила нове відділення поштового зв’язку у Києві

Укрпошта відкрила нове відділення поштового зв’язку у Києві

Загрузка...

Нове відділення поштового зв’язку відкрилося в приміщенні Північного поштамту в Подільському районі Києва. Рішення про його відкриття було обумовлено реальною потребою клієнтів. Сьогодні Укрпошта продовжує працювати над покращенням якості обслуговування та забезпеченням доступності своїх послуг по всій території України.

 

У новому відділенні №23 обслуговуватиметься близько 4 тис. споживачів. Якщо попит на послуги Укрпошти в даному відділенні буде зростати, то відбудеться розширення його площі та виробничого штату.

 

«Нове відділення №23 знаходиться в досить зручному місці для мешканців мікрорайону, – розповідає керівник Київської міської дирекції Укрпошти Олександр Зубик. – Раніше, щоб отримати послуги поштового зв’язку тутешнім мешканцям доводилося добиратися громадським транспортом, а зараз всі послуги Укрпошти майже під будинком».

Відтепер кияни матимуть ще одне поштове відділення, де можна скористатися великим спектром послуг. За словами очільника Укрпошти Ігоря Ткачука, реформування Укрпошти передбачає наближення її послуг до споживача, надання їх в зручний час і в зручних місцях. За рахунок відкриття нових точок присутності, ми зможемо збільшити кількість клієнтів і краще задовольнити їх потреби – вони матимуть більш широкий доступ до послуг Укрпошти, що зменшить утворення довгих черг та поліпшить якість обслуговування.

 

 

Джерело: http://ukrposhta.ua/ukrposhta-vidkrila-nove-viddilennya-poshtovogo-zvyazku-u-kiyevi