В Україні з’явився свій інтернет зв’язок

В Україні з’явився свій інтернет зв’язок

Загрузка...

Наша держава, як й інші країни світу намагається рухатися у ногу з часом та розвитком новітніх технологій.

Українські програмісти змогли розробити і запусти власників цікавий продукт. Від тепер ми вийшли на західний ринок. Webcall потрапив до списку 100 найкращих стартапів Центральної та Східної Європи.

Що ж таке Webcall? Назва вже говорить сама за себе це розмови через браузер, інформація оприлюднена на сторінці Facebook Webcall.

Будучи клієнтом інтернет-магазинів кожна людина бажає дізнатися більше інформації про той чи інший товар. Для цього українці розробили кнопку, яка дозволить зв’язатися з продавцем.

Користуватися Webcall дуже просто. Кладеш гроші на рахунок, вибираєш зовнішній вигляд кнопки або віджета і отримуєш код. Його можна вставити куди завгодно – на сайт, в блог, банер, в tab на корпоративній сторінці в Facebook, навіть в e-mail. Крім каналу миттєвого зв’язку з клієнтами, отримуєш повну статистику, запис розмов, можливість переадресації, інтеграцію з CRM-системою.

Приймати дзвінки на мобільний телефон дорожче, на міський номер – дешевше, на SIP-номер – зовсім дешево. Оплата тільки за результат, тобто дзвінки потенційних клієнтів.

По Webcall можна розмовляти з оператором замовляючи піцу, записуватися до лікаря. А також, розмова абсолютно безкоштовно з будь-якої точки світу.

Презентація нововедення відбудеться 14 – 16 квітня у Польші.

Підтримайте наш вітчизняний продукт та давайте разом пропагувати українське на західному ринку!