Проспект Перемоги перекрито – війна з тітушками.

Проспект Перемоги перекрито – війна з тітушками.

Загрузка...

Сьогодні приблизно о шостій вечора жителі столичного проспекту Перемоги зібралися щоб вкотре привернути увагу влади та дати відсіч забудовнику що не дивлячись на заборони продовжує забудову їх двору, але тепер ще й намагається загарбати Будинок Культури що знаходиться в їхньому ж дворі (Проспект Перемоги 71).

Спочатку люди вирішили перекрити рух під мостом коло метро Нивки, їм намагалася завадити міліція, але марно. відбулося декілька незначних сутичок та штовханин.

Потім громада пішла до будівництва, на якому виявилось що забудовник нагнав купу молодиків(тітушок). Ворота вони відкривати відмовилися, тож люди просто виламали їх, а тітушки злякавшись натовп забарикадувалися в будинку культури, який уже був у процессі демонтажу без будь-яких на подібні роботи документів. Активісти та місцеві мешканці разом з міліцією, яка вперше мабуть за історію таких подій була на стороні громади міста, заблокували тітушок та зупинили будівництво.

На місці був присутній також голова Святошинської РДА Ілля Сагайдак, який запевнив громаду, що забудова буде припинена, бо в забудовника нема дозволів на проведення робіт. Міліція на чолі з головою Святошинського РУВС приступила до оформлення тітушок та порушень з боку забодовника, який до речі навіть не прислав свого офіційного представника. Джерело :http://www.everyday.in.ua/?p=8824