У Києві студент на Мерседесі влаштував перегони з копами

У Києві студент на Мерседесі влаштував перегони з копами

Загрузка...

У столиці в ніч на 16 грудня за студентом на автівці MERCEDES ML підняв “на вуха” щонайменше 15 екіпажів поліції у чотирьох районах міста.

За порушення правил дорожнього руху молодика намагалися зупинити на вулиці Липській, але він почав тікати від патруля, проїжджаючи всі перехрестя на червоне світло. Таким чином, горе-водій відмітився у Печерському районі, Голосіївському районі, а потім через міст Патона переїхав на Березники, звідки попрямував в сторону Русанівки.

Під час перегонів швидкість подекуди зашкалювала за 200 км/год. Правоохоронці ганялись за молодиком близько пів години, доки у вузькому проході між будинками у дворах на вулиці Панельна 4 змогли з двох сторін заблокувати його патрульними автомобілями.

За словами патрульних, в ході погоні в деяких ситуаціях втікач навіть намагався протаранити машину поліції.

Як з’ясувалося, водій 2001 р.н. був цілком тверезий і не під наркотиками, він пояснив, що просто злякався копів оскільки в нього не було прав, а наступного дня хлопець мав здавати іспит.

Правоохоронці евакуювали іномарку, а на пілота склали відповідні адміністративні матеріали, повідомляє з посиланням на власного інформатора dtp.kiev.ua.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO