Одеський порт відвідала делегація підприємців Саксонії За сприяння Одеської Регіональної Торгово-Промислової

Одеський порт відвідала делегація підприємців Саксонії За сприяння Одеської Регіональної Торгово-Промислової

Загрузка...

Палати (ОРТПП) 26 вересня Одеський порт відвідала делегація ділових кіл федеральної землі Саксонія (ФРН) на чолі з уповноваженим представником «Департаменту сприяння економіці Саксонії», паном Манфредом Ліблем (Manfred Liebl). Делегацію супроводжувала перший віце-президент ОРТПП Анна Нестеренко. Візит відбувся у рамках робочої поїздки німецьких підприємців містами Півдня України «з метою ознайомлення з сучасним українським виробництвом у галузі нафтопереробної промисловості для відкриття нових можливостей для співпраці».

В головному офісі адміністрації порту з гостями зустрілись представники керівництва Одеської філії ДП «Адміністрація морських портів України» (ОФ ДП «АМПУ»): перший заступник начальника ОФ ДП «АМПУ» Олександр Зубик, головний диспетчер порту Денис Карпов, начальник відділу туризму та євроінтеграції Юлія Стріх.

Підчас зустрічі для німецьких партнерів була влаштована презентація виробничих можливостей комплексу з перевалки і зберігання нафтопродуктів в Одеському порту. На даний момент – це найбільш потужний в Україні термінал з перевалки наливних вантажів з пропускною спроможністю 25 млн. тонн на рік.
Також сторони обмінялись думками щодо напрямків можливого співробітництва німецьких компаній з підприємствами транспортного і логістичного сектору в Україні. Особлива увага під час розмови приділялась правовим аспектам державно-приватного партнерства, земельних відносин тощо.

Насамкінець зустрічі керівник німецької делегації Dr. Манфред Лібль запросив одеських портовиків взяти участь у заходах «Днів України…», які відбудуться наступного року у Хемніці – третім за кількістю населення і економічним значенням місті Саксонії.

На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол и в помещении
На изображении может находиться: 7 человек, люди сидят, стол и в помещении
На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол и в помещении

Прес-служба адміністрації Одеського морського порту


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO