В Мукачеві KSD AURUM влаштувала модний показ ювелірних прикрас та українського одягу

В Мукачеві KSD AURUM влаштувала модний показ ювелірних прикрас та українського одягу

Загрузка...

В місті Мукачево, 11 серпня, шанувальники ювелірної краси та українського fashion відвідали модний показ від KSD AURUM.

Ювелірна компанія представила на червоній доріжці сучасні прикраси з бурштином VRODA та аутентичну колекцію одягу в українському стилі від дизайнера Ганни Максимчук. Дорослих та маленьких гостей чекала яскрава розважальна програма, розіграш цінних подарунків, чарівні ювелірні прикраси та незабутня атмосфера свята.

Талановитий український дизайнер Ганна Максимчук презентувала колекцію одягу «Містичнаемоція», яка стала синергією професіоналізму, творчості та любові до України. Естетична концепція привертає увагу до культурної спадщини, народних традицій та звичаїв. Саме тому в яскравих моделях поєднуються сучасні якісні тканини та старовинний оберіг українського народу – хустка, яка залишається в центрі уваги всієї колекції.

Чарівних моделей в ексклюзивних сукнях прикрашали оригінальні та сучасні прикраси із бурштину від українського ювелірного бренду VRODA. Неперевершену красу прикрас гості заходу змогли побачити під час дефіле моделей, а також подивитись ближче та приміряти сережки, підвіски, браслети з медовим самоцвітом в ювелірному магазині KSD AURUM.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO