Петиція. Призначити Головою Житомирської ОДА Кропивницького Володимира Миколайовича

Петиція. Призначити Головою Житомирської ОДА Кропивницького Володимира Миколайовича

Загрузка...

Позитивні зміни можливі тільки при призначення патріота Житомирщини та житомиртянина.

Підримка команди. 

Його підтримує команда однодумців, які є фахівцями в галузях АПК, ЖКГ, медицини, освіти, економіки, екології та ін. Його підтримує родина. Його підтримують житомиряни. 

Досвід успішної співпраці з громадою. 

Як депутат міської ради 6-го скликання та сьогодні депутат обласної ради, знає проблеми міста Житомира та Житомирщини і має досвід та бачення щодо їх вирішення. 

Освіта і професіоналізм. 

Уже маючи вищу освіту еколога, закінчив 
Національну, академію державного управління та здобув кваліфікацію «Магістр публічного управління та адміністрування». Завдяки теоретичним ~ знанням ‘ і практичному досвіду як кризисменеджер уміє діяти й ухвалювати стратегічно правильні рішення в будь-якій сфері державного управління. 

Результативність і прагнення змін. 

За роки своєї діяльності, крім практики успішної підприемницької діяльності, здобув досвід роботи на державній службі. Будучи всього 10 місяців на посаді заступника міського голови, попри активні спроби саботажу, швидко організовувує ефективну взаємодію у сфері підпорядкування та повернув житомирянам цілодобове водопостачання. 

Бажання жити в успішній країні є його пріоритетом.

Разом із дружиною Людмилою є двох дорослих дітей та онука. Живуть та працюють в Житомирі. Батьки сьогодні проживають у селі. Бачить своє майбутнє тут, в Україні, і не хоче шукати щастя по чужих світах. Чітко’розуміє, що Україна має все для’того, щоб бути заможною: це наші працьовиті люди, родюча земля, багатющі надра…Але це все не працює на Житомирщину.Він це розуміє і зробить все можливе, щоби подолати це явище на користь Житомирщини. 

ПЕРШОЧЕРГОВИ КРОКИ

ПЕРШОЧЕРГОВИ КРОКТИ ВОЛОДИМИРА КРОПИВНИЦЬКОГО па посаді чильника ОДА: 

Подолання корупції у владі в найкорочший термін.

Взяти під контроль надходження до державного бюджету і коштів від ефективного використання надр Житомирщини і спрямувати їх на соціальні потреби та поліпшення інфраструктури краю. 

Економіка. Намагатися знизити тарифи на українську електроенергію та газ для Житомирян. Надавати підприємцям безвідсоткові державні кредити на З роки для будівництва переробних та технологічних підприємств. 

Заборонити ввіз продукції, яку ми можемо самі вирощувати та виробляти. 

Звільнити молодь від податку на заробітну плату на 3 роки

Страхова медицина для всіх, а для пенсіонерів та малозабезпечених – за державні кошти. Медичні пункти та аптеки мають бути в кожному селі. Відмінити стару та впровадити нову реформу.

Освіта. Негайно підняти заробітну плату для освітян особливо з сільсеої місцевості вчителів 

Якісні дороги та транспортне сполучення. Це не тільки безпека руху, це можливість вчасно отримати медичну допомогу та продукти харчування, це початок розвитку міст та сіл. Це його пріоритет . 

Житомиряни за Володимира Кропивницького на посаді Голови Житомирської ОДА.

president.gov.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO