Одеський порт прийняв перший танкер з турецьким дизпаливом

Одеський порт прийняв перший танкер з турецьким дизпаливом

Загрузка...

7 травня біля 5 причалу Нафтогавані вперше ошвартувався танкер NORD HIGHLANDER (прапор Данії) з 30,014 тис. т турецького дизпалива. Колектив нафторайону вжив усіх необхідних заходів для своєчасної і безпечної постановки судна та організації вивантаження палива в ємності “Одеснафтопродукт”.

За даними дирекції партнера порта – компанії “Синтез Ойл”, за 4 місяці нинішнього року через причали нафторайону перевалено 370 тис. т нафтопродуктів, що на 117 тис. т менше аналогічних показників 2018 р. В основному це азербайджанська нафта, яка надходить на Кременчуцький нафтопереробний завод, імпортне дизпаливо, експорт-мазут.

– Заход першого танкера з турецьким дизпаливом, – прокоментував начальник адміністрації Одеського порту Ігор Ткачук, – це знакова подія.. – Як відомо, в останні роки перевалка наливних вантажів в нашому порту значно знизилася. Причиною тому стали геополітичні процеси, ситуація на світовому ринку нафтопродуктів. Однак і адміністрація порту, і наші партнери – “Синтез Ойл” знаходяться в постійному переговорному процесі щодо залучення додаткових вантажопотоків. Сподіваємося, що вантажопотік турецьких нафтопродуктів стане постійним, за рахунок якого Одеський порт зможе збільшити нафтоперевалку.

Прес-служба адміністрації Одеського порту


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO