Ігор Ткачук: Сьогодні робочий день розпочав з об’їзду Одеського порту та перевірки...

Ігор Ткачук: Сьогодні робочий день розпочав з об’їзду Одеського порту та перевірки реалізації інвестиційних проектів

Загрузка...

По завершенню інспектування провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів та відділів. В ході зустрічі обговорили результати роботи та перспективні плани.

Головний інженер доповів про реалізацію проектів капітального будівництва. За його словами на причалі №7 продовжується занурення тилових паль та засипка основи причалу; триває косметичний ремонт будівлі Морського вокзалу.

Нещодавно розпочались роботи з ремчерпання: на 7 та 8 причалах роботи завершено, наразі техніка переходить на 10 причал. Також було обговорено завершення опалювального сезону на держпідприємстві та підготовку до весняно-літнього сезону. В ході наради підняли питання щодо подання декларацій. Очільник профільного відділу наголосила на важливості дотримання строків, також проінформувала присутніх про проведену перевірку з виявлення корупційної складової у договорах, які заключено з підприємством. Окрім того присутніх було проінформовано, що перший квартал 2019 року завершено з перевиконанням фінансового плану. Керівник профільного відділу зауважив, що наразі триває робота з підготовки фінансової звітності за новими міжнародними стандартами.

Начальник служби управління персоналом проінформував присутніх про проведення семінару-тренінгу щодо системи преміювання на основі показників ефективності для усіх керівників підприємства, навчання проведе центральний апарат АМПУ. У зв’язку з проведенням в літку масових, розважальних заходів на Морському вокзалі поставив перед підлеглими завдання провести навчання з пожежної безпеки та евакуації людей у разі надзвичайні ситуації.

На данном изображении может находиться: 2 человека, в том числе Геннадій Ткачук, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: небо, облако и на улице
На данном изображении может находиться: 4 человека, в том числе Геннадій Ткачук, люди стоят, небо и на улице
На данном изображении может находиться: небо и на улице
На данном изображении может находиться: небо, на улице и вода
На данном изображении может находиться: небо и на улице
На данном изображении может находиться: небо, океан, на улице и вода

Ігор Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO