Чергова світова ганьба української влади! «Герой» – Генеральний прокурор Луценко

Чергова світова ганьба української влади! «Герой» – Генеральний прокурор Луценко

Загрузка...

«Скажіть що відбувається? Я вже нічого не розумію…» –  з таких слів починається  ранок кожного громадянина України, який хоч трохи переймається політичною ситуацією в державі.  А що найприкріше – ці слова підкреслюють, що в державі політичний хаос. Український народ вже не розуміє де свої, а де чужі – настільки все стало заплутаним. Можна відверто говорити, що ця політична кампанія вже є найбруднішою за всі часи Незалежності України. Та прикро констатувати, але це, скоріш за все, тільки початок. Важко навіть уявити, що ще може статись…

Ми з кожним днем думаємо, що бачили вже все, що нас вже нічим не здивуєш. Та, нажаль, брудна уява в наших політиків, чиновників знаходиться за межами адекватного людського мислення. Здавалось би, що викриття розкрадання в «Оборонпромі», виявлення ганебних передвиборчих махінацій, корупція в НАБУ, СБУ, ГПУ, «самопомилування»(скасування 368-2) та ще цілий ряд всього є якимось піком ганебної слави наших політиків і чиновників. З кожним днем ми тішимо себе ілюзіями, що вже все, сьогодні вже не почуємо гиготи, сьогодні відкриємо нову позитивну сторінку історії нашої держави. Але… ні… з’являється щось нове…Та найгірше те, що все наступне неподобство перевершує попереднє.

А так хочеться сказати:  «Стоп! Стоп! Вже досить! Ми вже наїлись лайна сповна! Збирайте свої манатки і валіть з нашої держави! Хватить випробовувати на міцність нерви народу! Хватить…». Але ми стримуємось… стримуємось з надією, що завтра буде по іншому…завтра буде краще…

А завтра в нас… В нас «завтра вистріл в спину» народові зробив не хто інший, як сам Генеральний Прокурор України Юрій Луценко, хотів написати «Юрій Віталійович» – та рука не піднялась, тому просто – Юрій Луценко. Ще донедавна він був для багатьох людей кумиром, героєм… Та сьогодні від став істинним собою – «зняв маску» і показав цілому світові хто він насправді. І нажаль, відкрив він свою темну сторону. Так, багато хто сприймав його, як чергового бездіяльного прокурора, який прикриває своїх. Та Луценко перевершив себе – зробив заяву, в якій звинуватив посла США Марі Йованович   в , начебто, чіткому вказуванні кого потрібно вважати недоторканим. Луценко заявив прямо, що чинний посол США при зустрічі з ним передала йому список людей проти яких, ні в якому  разі не може бути відкрито кримінальних проваджень.

Крім того, Генпрокурор «пожалівся», що Йованович обіцяла йому 4 млн. доларів США на потреби очолюваного ним органу, та грошей не дочекався. За словами Луценка він відповів послу США відмовою, сказавши , що це неприпустимо! Якщо чесно то слова Генерального Прокурора схожі на звичайну брехню. Та яку мету він переслідує такими діями?…

Якщо оцінити цю заяву керівника ГПУ то можна сміливо констатувати, що Україна знову «прославилась» на цілий світ. І найголовніше не те, що він не представивши доказів звинуватив посла іншої країни, а те – що він, Генеральний Прокурор України в час злодіяння, (і припустимо) маючи факт вчинення злочину посадовою особою(неважливо якої країни) просто приховав це, не відкрив кримінального провадження за фактом даного злочину. Виходить, що він покриває злочин – це з його слів так виходить. Це ганьба на цілий світ. За всіма етичними нормами він давно б мав подати у відставку. І ще одна «дивина» – знову бездіяльність Президента України Петра Порошенка, не розумію, як глава держави знаючи що Генпрокурор не карає злочинство тримає його на посаді… Це ми уявили, що Луценко правий, і список таки був.

Та будемо відверті – це схоже на абсурд. Такі дії нашого Генпрокурора вже набули світового резонансу. Одним із перших відреагував  старший аналітик США Atlantic Council Андерс Аслунд, це його слова про Луценка: « Коли Луценко відкриває рот, то лунає брехня». Крім того він назвав Генпрокурора «зручним»  для влади на чолі із Порошенком. Він підкреслив, що Луценко на своїй посаді нічого не робить, і саме це потрібно його покровителям. Звинувачення в сторону Марі Йованович назвав просто шумом. Та заявив що посол США ніколи б не зробила нічого подібного. В ситуації Луценко – Йованович він чітко знає хто бреше – і це Луценко.

Зі сторони України свою заяву зробила заступниця Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд, та і вона не підтримала українського Генпрокурора. Звинувачення Луценка вона назвала спланованим, про свідчить пасивність з боку Президента України Петра Порошенка. Головною причиною таких дій вона називає спробу погіршити стосунки із США для більшої можливості провести фальсифікації. Вона сказала, що бездіяльність Порошенка  в цій ситуації – це крах його політичних амбіцій.

Хочеться додати, що серед народу  вже давно йде мова, що США не хочуть, щоб Петро Порошенко переміг на виборах , американців просто вбиває, як наш Президент прикриває корупцію і зневажає простий народ, який грабує за допомогою своєї «прислуги». Штабу чинного Глави Держави таку неприємну ситуацію довгий час вдавалось приховувати, та як ми знаємо все рано чи пізно стає явним, а тим більше коли Президент замішаний в колосальних скандалах. Тому, в такому випадку Порошенкові вигідніше посваритись із США. Та до чого це призведе? Чи не відкине це нас назад? А можливо і гірше?  – Чи не відправить такий крок Порошенка нас в обійми Путіну?   Зрештою, ще однією версією з народу є те, що чинний Глава Держави вже домовився із РФ стати товаришем щоб перемогти на виборах. А в замін має відмовитись від дружби із США. Та це всього лиш теорії, тому давайте краще спостерігати за фактами і довіряти тільки їм. А зараз, нажаль, одним із таких є незрозуміла заява Луценка…

Підводячи підсумки хочу сказати, що я вже мрію, щоб ця виборча епопея закінчилась, а найголовніше – закінчилась щасливо, щоб країну очолив істинно той кандидат, який буде гідний цієї посади. Я нарешті хочу проснутись зранку, відкрити новини – а там… а там уявіть собі: жодного політичного скандалу, жодних військових дій, жодних абсурдних дій влади… там тільки позитивні новини про великий, вільний, непоборний український народ!

В останньому абзаці своєї публікації я хочу ще раз звернутись до українського народу: « Прошу і закликаю Вас, 31 березня підіть на виборчі дільниці і проголосуйте, проголосуйте серцем і душею, так щоб наші діти нами пишались. Проголосуйте, щоб Ваш голос не був використаний проти народу! Звертаюсь – не лінуйтесь, майте повагу до себе і народу – не дайте комусь вкрасти наше майбутнє! Слава Україні!»

Igor Dumka


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO