Два топ-менеджера залишають Facebook після глобального збою в соцмережі

Два топ-менеджера залишають Facebook після глобального збою в соцмережі

Загрузка...

У відставку подали два ключових співробітника Facebook

Два топ-менеджера американської компанії Facebook, в тому числі один з ключових співробітників соцмережі Кріс Кокс, йдуть у відставку після серйозного збою в роботі соцмережі, що стався напередодні. Про це Кокс написав на своїй персональній сторінці .

Він зазначає, що вдячний главі Facebook Марку Цукербергу за свою роботу в компанії. Точної причини свого звільнення з Facebook він не назвав.

Другий топ-менеджер, який залишив свій пост в компанії – Кріс Деніел. Він відповідає за роботу месенджера WhatsApp, повідомляє Прайм .

Як повідомлялося, увечері 13 березня мільйони користувачів Facebook, WhatsApp і Instagram не змогли зайти в соціальні мережі. Причиною незручностей став наймасштабніший збій в історії соціальних мереж з 2015 року.

За іронією долі, офіційну заяву Facebook про ситуацію для ЗМІ було опубліковано в конкуруючій соцмережі Twitter. Як відзначили експерти, в останній раз збій таких масштабів відбувався в Facebook в 2015 році, але тоді глобальну проблему вдалося вирішити менш, ніж за 50 хвилин.

НВ


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO