Ганебна діяльність депутатів від «Свободи» Петра Кузика та його посіпаки Назаренка

Ганебна діяльність депутатів від «Свободи» Петра Кузика та його посіпаки Назаренка

Загрузка...

«Мотиви Назаренка цілком зрозумілі – все через нашу незговірливість сплачувати «подать» та висвітлення в публічному просторі злочинної діяльності представників «Свободи», зокрема здирництва, проведення ними руйнівних акцій тощо» – підкреслив директор  ZIM Capital Group Олександр Заголюк.

Також він додав, що компанія не отримувала жодних дозвільних документів на забудову  по  Амурській та Сумській, не проводила ніяких підготовчих робіт та використовує земельні ділянки без порушень умов договору оренди згідно її цільовому призначенню. Тож, у вимогах скасувати договір оренди Назаренко посилається не на вчинені забудовником протиправні дії, а на наміри, існуючі  лише в уяві «свободівця».

Окрім того, депутат, який мав би стояти на варті інтересів киян, чомусь абсолютно не зважає на те, що через його ініціативи бюджет міста недоотримає значну суму надходжень, за які наразі забезпечується розвиток столичної інфраструктури. Тим паче, що передати землю іншому орендарю буде неможливо, бо наявність на ній нежитлових будівель – складу, майстерні, котельні, надає право користуватись земельною ділянкою під ними та прилеглою  територією навіть за умови розірвання договору.

Все це добре відомо Назаренку, але він –  всього лише підлеглий виконавець і змушений шукати порушення навіть там, де їх нема.

За словами  керівника будівельної компанії, Назаренко «працює» за вказівками  Голови Київської міської організації ВО «Свобода» Петра Кузика, який подальші перемовини щодо врегулювання конфліктів веде особисто.

Вартий уваги і той факт, що проти Назаренка відкрито кримінальне провадження за чинення тиску на бізнес, але в момент, коли йому вже мали повідомити про підозру, до прокуратури, аби не дати хід справі, з «дружнім» візитом завітали впливові «заступники»…

Щодо Кузика, то його називають «фальшивим революціонером» та «рекетиром в тилу»бо ще в 2014 році, коли Кузик очолював Деснянську РДА, активісти району, через щомісячні побори з підприємців Троєщини у розмірі 25-30% обігу, вийшли під стіни райадміністрації з вимогою його відставки.

Але замість  відповідальності Кузик  здобув контроль за справністю сплати забудовниками  «добровільних» внесків в скарбницю «Свободи», отримавши в підпорядкування увесь будівельний сектор Києва.

Слід зазначити, що сьогодні, через передвиборчу президентську компанію, забудовники потрапили під посилений тиск «Свободи», бо в забезпеченні просування єдиного кандидата від об’єднаних націоналістичних сил Руслана Кошулинського на рахунку кожна гривня.

До речі, наскільки «єдиним» є кандидат Кошулинський – питання дуже суперечливе. Нагадаємо, що “Національний корпус”  не підтримав рішення представників окремих націоналістичних організацій висунути Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору, зазначивши, що  рішення про його підтримку “націоналістичним рухом” було прийнято кулуарно, без широкого обговорення і всупереч Маніфесту націоналістичних сил.

Воно і не дивно… ВО «Свобода» вже давно не має нічого спільного зі справжнім  патріотизмом, захистом національних інтересів та служінням громаді. Вона сіє безлад та  формує феодальні відносини. За таких ганебних депутатів, як Кузик та Назаренко, наша держава через відсутність привабливості інвестування коштів в різні галузі бізнесу  втрачає усілякі шанси на європейське майбутнє.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO